980675.jpgMinut on imaistu omassa kodissani Pikkuruiseen Ulottuvuuteen ja voisin kai kutsua itseäni sen Viralliseksi Tiedottajaksi?! Nukkekoti oli alkuun yksi osa kaikenmoista näpräämisjuttua, josta kirjoittelen englanniksi toisaalla, mutta nyt olen todennut aihealueen vaativan aivan oman bloginsa. Eli tervetuloa tutustumaan!

Nukkeleikit eivät koskaan lettipäänäkään olleet minun juttuni, mutta Barbien elämää ilahdutin erilaisilla kalusteilla, vaatteilla ja hevostallivarusteilla. Silloinkaan en niinkään ollut niistä nukeista kaikkein innostunein, ennemminkin niiden pikkumaailman ihmeellisistä mahdollisuuksista. Kaikki pikkuruinen on kiehtonut aina mieltäni, kesti vain Barbien jälkeen jonkin aikaa, ennen kuin toteutin haaveeni nukkekodin hankinnasta. Jossain kohtaa olin aikeissa alkaa rakentaa Pikku Rauhalaa jonkin käsityölehden ohjeista (kaavat ja ohjeet edelleen tallessa), mutta nyt syksyllä päädyin Indiskan ihastuttavaan, pinkkiin, helposti koottavaan taloon.

Juhlat, festivaalit ja kansanperinne muutenkin ovat eräs kiinnostuksen kohteeni. Halloween-traditiot ovat Atlantin takana varsin kiehtovia ja jo kauan olen haudutellut siihen liittyviä miniajatuksia. Haunted House, riivattu kummitustalo on varmaankin yksi tulevaisuuden projekti. Se ehkä nousee tämän nätin, pinkin talon takapihalle. Tässä ulkoisesti söpössä talossa on Halloween -myymälä, josta saa kaikkea ruokatarvikkeista naamiaisasuihin.

Ehkä hieman yllättäen myös muissa tiloissa alkaa näyttää siltä, etteivät uudet asukkaat ole ihan tavallisia kuolevaisia. Edellisiä asukkaita en ehtinyt näkemään, heille taisi tulla kiire muutto - jälkeen jäi sen verran paljon kalusteita ja lemmikkieläimiä. Uusia asukkejakaan en ole vielä tavannut, mutta odotan jännityksellä keitä näen pelaamassa biljardia tai kylpemässä ammeessa.. Makuuhuoneen sängynpeitto vaihtui uusien asukkien myötä mustaksi ja pieniä mustia kissoja saapui taloon kirjavien pentujen kavereiksi.